Terug naar de Homepage
Projecten

 

Op deze pagina presenteren wij u een aantal projecten welke wij in het verleden hebben opgeleverd. Alfa Parketvloeren staat garant voor vakmanschap en kwaliteitsparket. Onderstaande projecten zijn dan ook, als altijd, tot grote tevredenheid van de klant opgeleverd! Met Alfa Parketvloeren staat u op kwaliteit!


 
 

Project 1: Eiken visgraat parketvloer met dubbele band & bies

In een fraaie jaren 30 stijl woning in Heemstede Aerdenhout heeft Alfa parketvloeren een passend visgraat vloer gelegd. De visgraat vloer is rondom afgewerkt met een dubbele band en Wengé bies. De parketvloer is pasgezaagd tegen de plint, waardoor een naadloos geheel ontstaat. Het karakter van de ruimte komt optimaal tot zijn recht. De band en bies volgen elke vorm van de kamer en suite. Zoals u ziet is zelfs de ronde vorm van de schouw geen enkel probleem. Hierin herkent u het vakmanschap dat in Alfa Parketvloeren rust.

Door op onderstaande foto's te klikken krijgt u een grote afbeelding van dit project te zien.
 
       

Project 2

In dit project is het parket in een visgraatmotief gelegd. Deze olieafgewerkte vloer geeft een heel natuurlijke en warme uitstraling. De vloer is afgewerkt met een dubbele band, welke nauwkeurig de vormen van de kamer volgt. De vloer vervolgd zich naar de entree.

     

Project 3

Parket kan ook prima in de keuken, het is goed schoon te houden dus hygiënisch. De warme uitstraling van het hout geeft uw keuken de uistraling die u wenst, in elk soort hout! Deze vloer heeft een dubbele bies, welke gepast de vormen van de keuken volgt!

 
     

Speciale projecten

Alfa parketvloeren is specialist in het leggen en onderhouden van de fraaiste parketvloeren. Ook voor speciale wensen bent u bij Alfa Parketvloeren aan het juiste adres! Hieronder enkele voorbeelden van recente speciale aanvragen. Op de eerste foto een ronde afwerking van het parket. Zelfs met bies is dit geen punt voor Alfa Parketvloeren. De windroos is uit losse gedeeltes in de vloer opgenomen. Let u ook op de legrichting van het parket. Naar elk van de deuren is het parket op de juiste wijze naar het licht toe gelegd! Een artikel dat op zeer speciale aanvraag leverbaar is is de inbouwspot. Dit is werkelijk een uniek item, milimeters dik, met een fraaie lichtopbrengst, zeer exclusief! Als laatste de afwerking van een luik in de vloer, u ziet dat de vlakken van de vloer optimaal doorlopen in het luik! Laat u eens informeren over de mogelijkheden, dan komen we samen tot die unieke, prachtige vloer waar u jaren van kunt genieten!

 
      Alfa Parketvloeren Postbus 56 2180 AB Hillegom Telefoonnummer: 0651 80 7413 info@alfaparketvloeren.nl 
 


 

 

 


Website by Daarom.com webdesign