Terug naar de HomepageRenovatie & Onderhoud

Alfa parketvloeren is niet alleen voor nieuwe projecten de aangewezen leverancier van hoogwaardige parketvloeren, ook uw bestaande parketvloer kunnen wij weer als nieuw maken.

Zo restaureren wij authentieke vloeren op basis van ons vakmanschap. Waterschade, slijtagesporen, ‘werkende’ vloeren, vrijwel elke aantasting van uw hoogwaardige parketvloer kunnen wij herstellen.

Zo zijn wij gespecialiseerd in het schuren van bestaande vloeren. Uw vloer krijgt meerdere schuurbehandelingen voor het beste resultaat. Alfa Parketvloeren werkt met de nieuwste machines met moderne stofafzuiging. Daarna wordt deze naar wens gelakt, geolied of in de was gezet.

Lak: Lakvloeren zijn makkelijk in onderhoud en makkelijk te reinigen. Alfa Parketvloeren heeft exclusieve kennis en beschikbaarheid over zeer matte lakken. Neemt u gerust contact met ons op zodat wij u daarover meer kunnen vertellen. Uiteraard zijn ook alle gebruikelijke (glanzende) lakken mogelijk.

Olie: Olie geeft een mooie uitstraling aan het hout. Uw vloer krijgt een warme volle uitstraling, de structuur van het hout komt optimaal naar boven. Ook hier maakt Alfa Parketvloeren gebruik van kwaliteitsoliën. Klanten zijn zeer enthousiast over deze nieuwe olie.

Was: Voor de traditionele wasvloeren kunt u ook bij ons terecht. Na het impregneren van de vloer zetten wij uw vloer in een traditionele boenwas. Deze afwerking zorgt voor een natuurlijke uitstraling van het hout, de nerf van het hout komt mooi tot zijn recht.

Na het behandelen van de vloer krijgt u van ons een uitgebreid informatiebrochure boordevol praktische tips over het onderhoud van uw parketvloeren. Daarnaast krijgt u ook een onderhoudspakket voor het onderhouden van uw vloer.

 Alfa Parketvloeren Postbus 56 2180 AB Hillegom Telefoonnummer: 0651 80 7413 info@alfaparketvloeren.nl 
 


 

 

 


Website by Daarom.com webdesign